Numer oferty: StPr/24/0532
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Park Zdrojowy 4, 58-560 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Należyte organizowanie pracy kuchni. 2. Kontrola towarów przyjmowanych od dostawców. 3. Pobieranie artykułów żywnościowych zgodnie z otrzymanym dokumentem. 4. Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami,
zasadami technologii i dietetyki w oparciu o jadłospis przestrzegając zasad HACCP. 5. Nadzór nad całą produkcją kulinarną wykonywaną przez podległy personel. 6. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków. 7. Utrzymanie w należytej czystości kuchni, zaplecza kuchennego, pomieszczeń socjalnych jak również urządzeń i sprzętu kuchennego 8. Uczestnictwo przy opracowywaniu jadłospisów.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 05.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : • wykształcenie średnie, w tym kursy i szkolenia w zakresie gastronomicznym, • znajomość specyfiki pracy w kuchni • dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu • dyspozycyjność • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych •
doświadczenie w zakresie żywienia i dietetyki
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. – Grupa PGU
NIP: 6112256908
REGON: 230827744
Krótki opis działalności gospodarczej: Uzdrowisko
Adres www: www.uzdrowisko-cieplice.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Piotra Ściegiennego 9B, 58-560 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: LIDIA SIEDLECKA
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście