Data ważności ogłoszenia: 30 września 2024 (poniedziałek)

Pełnomocnik ds. bezpieczeństwa żywności - Ostrowiec Świętokrzyski, świętokrzyskie

Data dodania: 2024-08-30
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Pracodawca: ZPAS MISTER K.BINKOWSKI.R.BINKOWSKI SP.J.ZPCHR
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności lub pokrewne

Numer oferty: StPr/24/1324

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Samsonowicza 40, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Nadzór nad realizacją przyjętych w firmie celów Polityki Jakości;
- Opracowywanie, weryfikacja, wdrażanie i nadzór nad dokumentacją systemową;
- Konsultowanie dokumentacji wewnętrznych ( sprawdzanie i weryfikacja procedur, instrukcji, planów jakości, planów kontroli i badań, instrukcji roboczych);
- Weryfikacja zgodności funkcjonowania systemu z aktualnymi wydanymi SZJBŻ i wymaganiami aktów normatywnych wyższej rangi (ustawy, rozporządzenia);
- Koordynowanie zadaniami związanymi z SZJBŻ;
- Planowanie, organizowanie i przeprowadzanie audytów wewnętrznych;
- Przygotowanie firmy do audytów i kontroli;
- Bieżący udział w audytach i kontrolach na terenie zakładu,
- Nadzór nad realizacją zadań korygujących, analizowanie ich skuteczności, usuwanie przyczyn ich występowania;
- Nadzór nad procesem analizy reklamacji produktów;
- Zapewnianie skuteczności funkcjonowania systemu jakości oraz jego doskonalenia;
- Pełne systematyczne przeprowadzanie analizy funkcjonowania systemy i informowanie kierownictwa o jej wynikach, przygotowanie i organizowanie przeglądów;
- Bieżące wspieranie działu produkcji w kwestiach związanych z jakością;
- Ustalanie metod kontroli i pomiarów w całym ciągu technologicznym wytwarzanych wyrobów;
- Projektowanie stanowisk kontrolno-pomiarowych w przebiegu produkcyjnym danego wyrobu;
- Udział w spotkaniach HACCP;
- Koordynacja działań DDD;
- Współpraca z kierownikiem zakładu;
- Prowadzenie rozmów z klientami i odbiorcami na temat ich wymagań wobec jakości wyrobów;
- Opracowywanie dokumentów na podstawie wymagań klienta, norm i warunków technicznych;
- Organizowanie i przeprowadzanie szkoleń z zakresu bezpieczeństwa żywności.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 30.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności lub pokrewne
Uprawnienia:
  • Prawo jazdy kat.B
  • Umiejetność pracy w zespole.
  • Język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Biegła obsługa komputera - Umiejętność obsługi programów MsOffice

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Znajomość obowiązujących przepisów prawa w zakresie bezpieczeństwa żywności, znajomość zasad oraz procedur związanych z normą ISO 22 000.
Umiejętność analitycznego myślenia, kreatywność.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZPAS MISTER K.BINKOWSKI.R.BINKOWSKI SP.J.ZPCHR
NIP: 6610200769
REGON: 003690755
Krótki opis działalności gospodarczej: Piekarnia
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jeziorko 99c, 26-006 Nowa Słupia, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marta Bogdanowicz
Nr telefonu: 509 399 502, 41 263 19 63
E-mail: kadry@mister-company.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2024-08-30
ostatnia zmiana: 2024-09-27
Komentarze
 
Polityka Prywatności