| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt |
|---|
| Kurs Kelner (kod zawodu 513101)/ Barman (kod zawodu 513202) usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Ropczyce Czas trwania: 45 h Cena: 6 700,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 19.12.2025 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Orla Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com |
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com |
| Kurs BARMAN/KELNER- szkolenie kończące się egzaminem usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Przeworsk Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 21.12.2025 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Grabówka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com |
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Falejówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 21.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie- Cukiernik z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Bezmiechowa Dolna Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone kompetencje w nowoczesnym Cukiernictwie- Cukiernik z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Besko Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Barman- Blender kurs wraz z egzaminem nadającym kwalifikacje. usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Sanok Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 09.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/10 35-111 Rzeszów tel. 726 826 040 https://piwz.pl/ fundacja@piwz.pl |
| Kucharz - kod zawodu: 512001 - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Nagawczyna Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Dębica Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - szkolenie z certyfikatem usługi gastronomiczne Eventun Sp. z o.o. Miejsce: Dynów Czas trwania: 34 h Cena: 5 100,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Eventun Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 877 33-390 Łącko tel. 608 427 360 http://www.eventun.pl/ szkolenia@eventun.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Cukiernik - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Pilzno Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Lesko Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Czarna Sędziszowska Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Harta Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Kurs - kelner (kod zawodu 513101) usługi gastronomiczne Coop Sp. z o.o. Miejsce: Sanok Czas trwania: 50 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: COOP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ al. prof. Adama Krzyżanowskiego 30A 35-329 Rzeszów tel. 666 834 334 ww.ziaja@gmail.com |
| Kurs - Kelner wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Nowoczesny Kucharz z wykorzystaniem technologii Thermomix oraz egzaminem potwierdzającym kwalifikacje. usługi gastronomiczne Narodowy Instytut Kształcenia Miejsce: Sanok Czas trwania: 30 h Cena: 3 900,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: NARODOWY INSTYTUT KSZTAŁCENIA ul. 3 Maja 15 38-500 Sanok tel. 781 102 500 http://www.nink.pl/ instytut@nink.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem usługi gastronomiczne Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski Miejsce: Brzeźno Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026 Organizator: Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski ul. Rynek Piłsudskiego 57 18-200 Wysokie Mazowieckie tel. 502 729 541 http://www.aplikon.com/ marcin.drewnowski@wp.pl |
| Przygotowanie i wypiekanie pizzy - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/10 35-111 Rzeszów tel. 726 826 040 https://piwz.pl/ fundacja@piwz.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Chłopice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Szkolenie gastronomiczne - kucharz (kuchnia azjatycka - kod zawodu 512001) usługi gastronomiczne Coop Sp. z o.o. Miejsce: Sanok Czas trwania: 50 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: COOP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ al. prof. Adama Krzyżanowskiego 30A 35-329 Rzeszów tel. 666 834 334 ww.ziaja@gmail.com |
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Czaszyn Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Odrzechowa Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Barista – kurs I, II, III stopnia usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Leżajsk Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| Przygotowanie i serwowanie sushi i sashimi- szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Dębica Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Barista usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Czaszyn Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 31.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie- Cukiernik z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Czaszyn Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Grzegorzówka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Brzozów Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - szkolenie z certyfikatem usługi gastronomiczne Eventun Sp. z o.o. Miejsce: Trzeboś Czas trwania: 34 h Cena: 5 100,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Eventun Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 877 33-390 Łącko tel. 608 427 360 http://www.eventun.pl/ szkolenia@eventun.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Stalowa Wola Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Stalowa Wola Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com |
| Kurs - Kelner wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi usługi gastronomiczne Owiga Sp. z o.o. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 49 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 15.04.2026 Organizator: Owiga Sp. z o.o. ul. Warszawska 71 35-230 Rzeszów tel. 724 611 008 http://www.owiga.pl/ owiga@coach.rzeszow.pl |
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Barman Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 22.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |
| Kurs BARMAN/KELNER (kod zawodu: 513101) - szkolenie kończące się egzaminem usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Dębica Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 22.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Kurs BARMAN/KELNER (kod zawodu: 513101) - szkolenie kończące się egzaminem usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Dębica Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 22.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| PRZYGOTOWYWANIE DESERÓW RESTAURACYJNYCH KURS CERTYFIKOWANY usługi gastronomiczne Polski Instytut Treningu Mentalnego Sp. z o.o. Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 06.02.2026 Organizator: POLSKI INSTYTUT TRENINGU MENTALNEGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ al. Aleje Jerozolimskie 85/21 02-001 Warszawa tel. 535 211 027, 729 835 005 http://www.pitm.edu.pl/ dariuszwresilo@gmail.com, sylwia.ason@gmail.com, kontakt@pitm.edu.pl |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Dębica Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 02.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kucharz - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 06.02.2026 Organizator: Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/10 35-111 Rzeszów tel. 726 826 040 https://piwz.pl/ fundacja@piwz.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 10.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Tajęcina Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Cukiernik - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Dębica Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 02.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Przygotowanie i wypiekanie pizzy - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 07.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl |
| Zarządzanie pracą restauracji - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 18.02.2026 Organizator: Fundacja Polski Instytut Wsparcia Zawodowego ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/10 35-111 Rzeszów tel. 726 826 040 https://piwz.pl/ fundacja@piwz.pl |
| Barman Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Łańcut Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |
| Kurs BARMAN/KELNER (kod zawodu: 513101) - szkolenie kończące się egzaminem usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Dębica Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Kurs BARMAN/KELNER (kod zawodu: 513101) - szkolenie kończące się egzaminem usługi gastronomiczne Aldeo Systemy Zarządzania Sp. z o.o. Miejsce: Dębica Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: ALDEO SYSTEMY ZARZĄDZANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Kurpiowska 5/111 35-620 Rzeszów tel. 533 130 200 biuro@aldeo.pl |
| Kurs - Przygotowanie i wypiekanie pizzy wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teleśnica Oszwarowa Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 07.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Rzeszów Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 10.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Przygotowanie potraw grill i barbecue - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Na językach Nowoczesne Centrum Języków Obcych Justyna Kąkol Miejsce: Lubaczów Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 11.02.2026 Organizator: Na językach Nowoczesne Centrum Języków Obcych Justyna Kąkol ul. Krośnieńska 5/17 35-505 Rzeszów tel. 603 682 163 na.jezykach.kakol@gmail.com |
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl |
| Barman/Barista - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Mielec Czas trwania: 41 h Cena: 6 150,00 PLN brutto Termin: 31.01.2026 do 11.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mielec Czas trwania: 41 h Cena: 6 150,00 PLN brutto Termin: 31.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Rzemień Czas trwania: 41 h Cena: 6 150,00 PLN brutto Termin: 31.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001) usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Wróblowa Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl |
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Sokołów Małopolski Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 06.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Czudec Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl |
| Kurs Barmański usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Ropczyce Czas trwania: 45 h Cena: 6 700,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 06.02.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl |
| Cukiernik - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Wola Mielecka Czas trwania: 41 h Cena: 6 150,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 07.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com |
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl |