Data ważności ogłoszenia: 2024-08-31

Cukiernik - Żelazno, dolnośląskie

Data dodania: 2024-05-10
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Pracodawca: Kajzerka Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie branżowe

Numer oferty: StPr/24/0493

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 57-361 Żelazno 44A, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało:

obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych,

sporządzanie półproduktów cukierniczych,

sporządzanie gotowych wyrobów cukierniczych,

dekorowanie wyrobów cukierniczych,

ocena jakości przygotowanych produktów,

utrzymywanie czystości w cukierni w trakcie produkcji i po skończonej pracy,

dbanie o standardy firmy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie branżowe
Uprawnienia:
  • Doświadczenie na stanowisku
  • dobra organizacja pracy
  • pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
  • punktualność, uprzejmość, lojalność, zaangażowanie

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Kajzerka Sp. z o.o.
NIP: 8831853850
REGON: 021969006
Krótki opis działalności gospodarczej: produkcja pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 57-361 Żelazno 44A, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
E-mail: kadry@kajzerka.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

ostatnia zmiana: 2024-07-05
Komentarze
 
Polityka Prywatności