Numer oferty: StPr/24/0828
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Zielona 3, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: nadzorowanie procesów produkcji i utrzymanie reżimu technologicznego, nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców do produkcji, kontrola ich jakości i ilości, przeprowadzanie kontroli jakości surowców i półproduktów, prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji, sporządzanie kalkulacji na nowe produkty.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.07.2024
Data zakończenia: 31.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: , zależne od posiadanych kwalifikacji
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Technik technologii żywności* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Technik technologii żywienia
Uprawnienia:
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Szczegóły dotyczące uprawnień::
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Końskich
NIP: 6580000993
REGON: 001060530
Krótki opis działalności gospodarczej: handel detaliczny oraz hurtowy artykułami spożywczymi oraz przemysłowymi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Marsz. Piłsudskiego 26, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Sójka
Nr telefonu: 413722443
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: brak danych
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście