Data ważności ogłoszenia: 10 października 2024 (czwartek)

Pracownik produkcji - masarz wędliniarz z doświadczeniem - Wojkowice, śląskie

Data dodania: 2024-08-09
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piekarach Śląskich
Pracodawca: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "MIG-MIĘS" Ireneusz Lapok
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/24/0376

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Jana Sobieskiego 489A, 42-580 Wojkowice, powiat: będziński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca na produkcji przy wyrobie wędlin
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: godziny pracy 6-14
wynagrodzenie do negocjacji, zależne od umiejętności i zaangażowania
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wędliniarz
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wykształcenie nie jest wymagane, doswiadczenie na stanowisku wymagane, książeczka sanepidowska wymagana

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "MIG-MIĘS" Ireneusz Lapok
NIP: 4980180638
REGON: 241735025
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Tarnogórska 55, 41-945 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ireneusz Lapok
Nr telefonu: 500 487 456
E-mail: migmies2010@interia.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny w pierwszej kolejności, później osobisty lub mailowy.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2024-08-09
ostatnia zmiana: 2024-10-04
Komentarze
 
Polityka Prywatności