Data ważności ogłoszenia: 18 września 2024 (środa)

Przetwórca mięsa - Garwolin, mazowieckie

Data dodania: 2024-08-19
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Pracodawca: Zakład Masarski J.E.Ł. Floriańczyk S.C.

Numer oferty: StPr/24/0583

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Wiejska 39, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: rozbiór półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych na elementy zasadnicze
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2024
Data zakończenia: 31.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe
  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: mile widziane doświadczenie

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakład Masarski J.E.Ł. Floriańczyk S.C.
NIP: 8260000774
REGON: 710115363
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Mazowiecka 26, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Szostak
Nr telefonu: 256825000
E-mail: kszostak@pup.garwolin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie
Osoba do kontaktu pracodawcy: Ewa Floriańczyk
Nr telefonu: 25 682 41 32

opublikowano: 2024-08-19
ostatnia zmiana: 2024-09-12
Komentarze
 
Polityka Prywatności