Numer oferty: StPr/24/1617
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem, rekrutacją i organizacją,
• Nadzór pracy w tym motywowanie do efektywnej pracy,
• Szkolenie pracowników,
• Zarządzanie finansami, kontrola kosztów, planowanie zakupów,
• Zapewnienie ciągłości dostaw,
• Utrzymanie wysokiego standardu restauracji,
• Koordynowanie działań związanych z produkcją i serwowaniem jedzenia
• Utrzymanie czystości,
• Planowanie i koordynacja rezerwacji
• rozwiązywanie nagłych lub kryzysowych sytuacji;
• nadzorowanie stanu technicznego lokalu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 850 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia:
- A/B) dobra organizacja pracy
- bardzo dobra organizacja pracy własnej
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 3] : Aktualne badania sanepidu
[Umiejętność 2] : Umiejętność zarządzania personelem
[Umiejętność 1] : PRAWO JAZDY - KAT.B
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Pośrednik pracy
Nr telefonu: 483867135
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.