Numer oferty: StPr/24/2031
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pieczenie ciast i deserów, sporządzanie półproduktów cukierniczych, współpraca z cukiernikami, dbanie o porządek stanowiska.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 27.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 do 29 PLN
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: Dobra organizacja pracy. Dyspozycyjność w tygodniu oraz w weekendy. Aktualna książeczka dla celów sanitarno- epidemiologicznych. Umiejętność pracy w zespole. Znajomość języka angielskiego mile widziana. Zaangażowanie w wykonywaną pracę, sumienność, staranność. Oferujemy: Pracę w cukierni Hotelu pięciogwiazdkowym. Doświadczenie mile widziane lecz nie jest wymagane. Szkolenie od podstaw i indywidualne podejście do kandydatów. Ciekawą i pełną wyzwań pracę w gronie profesjonalistów
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
NIP: 5662017433
REGON: 366412064
Adres www: www.grandhotel.tiffi.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
E-mail: kadry@tiffi.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem - Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail