Numer oferty: StPr/24/8024
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Dbanie o atmosferę i wystrój piekarni, kontakt mailowy i telefoniczny z dostawcami, składanie zamówień, odbiór dostaw, kontrola jakości wydawanych wypieków, współpraca z szefem kuchni, pomoc w obsłudze klienta, kontrolowanie stanu magazynu, publikacja postów w social mediach. Praca od poniedziałku do soboty, w zakresie godzin: 8-20 (do ustalenia).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 30.08.2024
Data zakończenia: 11.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Książeczka Sanepidowska
- biegła obsługa komputera z obsługą internetu
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: osoba na stanowisku, zostanie przyuczona. Wymagane opanowanie, umiejętność pracy pod presją czasu, odporność na stres, dbałość o dobrą atmosferę, dobra organizacjia pracy, pozytywne nastawienie, znajomość obsługi komputera, komunikatywność, wysoka kultura osobista.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Lastadia 41, 80-880 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Malewska
Nr telefonu: 587431392
E-mail: agnieszka.malewska@gup.gdansk.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -