Data ważności ogłoszenia: 31 października 2024 (czwartek)

135 - młodszy specjalista ds. jakości i technologii - Radom, mazowieckie

Data dodania: 2024-09-02
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/1674

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zadania:
prowadzenie i aktualizację dokumentacji technologicznej
współudział w projektach R&D
opracowanie specyfikacji wyrobów, surowców i opakowań
nadzór technologiczny przy uruchomieniu i wdrożeniu nowych wyrobów
prowadzenie szkoleń z zakresu jakości i technologii
udział w audytach oraz współpracę w zakresie zagadnień technologiczno-jakościowych z odbiorcami produktów
współpracę z innymi działami firmy zgodnie z procedurami
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • obsługa komputera MS Office
  • prawo jazdy kat B

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Oczekujemy rozumienie procesów produkcji i dystrybucji znajomość procesów uboju i rozbioru drobiu oraz technologii mięsa znajomości norm i systemów zarządzania
wykształcenie kierunkowe - technologia żywności; doświadczenie w pracy na stanowisku Technologa Produkcji w zakładzie drobiarskim bądź ubojni drobiu
Oferujemy:
ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy
niezbędne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
NIP: 7962968760
REGON: 362104727
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2024-09-03
ostatnia zmiana: 2024-09-06
Komentarze
 
Polityka Prywatności