Numer oferty: StPr/24/1259
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca w kuchni w Restauracji Centrum w godz. 8-20 (12/24) również w soboty, niedziele i święta.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 02.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: +20 % premii, do 20% stażowe
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH IM. EMILII GIERCZAK W KOŁOBRZEGU
NIP: 6711702998
REGON: 331444611
Krótki opis działalności gospodarczej: szkolnictwo
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Bogumiła Macko
Nr telefonu: 943511551
E-mail: sekretariat@ekonom.kolobrzeg.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail