Numer oferty: StPr/24/2144
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 14-260 Fijewo 85D, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywane posiłków znajdujących się w menu bistro (m.in. piergogi, naleśniki, gofry, burgery, wrapy, sałatki)
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 do 28,1 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie w pracy w kuchni - koniecznie. Praca w systemie I zmianowym w godz. 10:00-18:00 (poniedziałek - piątek), 10:00-20:00 (sobota).
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Fundacja Rozwoju Warmii i Mazur
NIP: 7441692752
REGON: 280024779
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 14-260 Fijewo 85D, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Martyna Karpińska
Nr telefonu: 797-707-693
E-mail: info@hullo.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail