Numer oferty: StPr/24/0852
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie stanowiska pracy, bieżące utrzymanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji potraw z magazynu; Zabezpieczanie przed zepsuciem produktów; Obróbka wstępna surowców; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw; Porcjowanie i wydawanie potraw na sale, utrzymanie w czystości stołówki po posiłku; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 11.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne; komunikatywność; chęć do pracy; zaangażowanie; sumienność; punktualność; staż pracy w zawodzie - min. 6 miesięcy.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi kateringowe
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: krgo@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie