Numer oferty: StPr/24/1315
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym zespołem/personelem, tworzenie menu śniadaniowego/kolacyjnego oraz menu a'la carte, dbanie i prowadzenie systemu HACCP, tworzenie grafików, dbałość o wysoki standard usług. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele. Umowa zlecenia na okres 3 miesięcy po tym okresie możliwość przejścia na umowę o pracę.
Dźwiganie: kobiety do 12 kg, mężczyźni do 30 kg.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 11.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 36,92 PLN
Opis wynagrodzenia: zł/h
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętność pracy w zespole pod presją czasu, praktyczna znajomość HACCP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6711739464
REGON: 320256890
Krótki opis działalności gospodarczej: hotele
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Remigiusz Cyberny
Nr telefonu: 882 555 538
E-mail: biuro@hoteldivaspa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail