Numer oferty: StPr/24/0455
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 56-410 Dobra 5d, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Planowanie i tworzenie karty menu
Nadzorowanie personelu kuchennego
Kontrola jakości przygotowywanych potraw
Zarządzanie zaopatrzeniem
Kontrola stanów magazynowych
Przestrzeganie przepisów BHP
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 do 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie ogólnokształcące
- średnie zawodowe 4-letnie
- średnie zawodowe
- średnie branżowe
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
- pomaturalne/policealne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz minimum 1 rok, przyrządzanie potraw z zachowaniem estetyki i przepisów sanepidu w gastronomii
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Loftowa SP z o.o.
NIP: 9112032530
REGON: 384532943
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 56-410 Dobra 5d, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: ARLETA PATYKOWSKA
Nr telefonu: 500224363
E-mail: restauracjaloftowa@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: wykształcenie minimum średnie, doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, prawo jazdy kat. B
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 9-17