Data dodania: 2024-09-16
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Spółdzielnia Mleczarska w Łapach
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/2492
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Brańska 8, 18-100 Łapy, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór nad produkcją wyrobów mleczarskich. Wdrażanie nowych technologii produktów. Bieżąca kontrola pracy linii produkcyjnych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), inne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: minimum 5 lat pracy na takim stanowisku, wykształcenie wyższe lub średnie o kierunku mleczarskim ewentualnie spożywczym, znajomość procesów technologicznych, umiejętność kontroli norm zużycia surowca.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Spółdzielnia Mleczarska w Łapach
NIP: 5420201601
REGON: 00043720500000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo mleczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Brańska 8, 18-100 Łapy, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Kosińska
Nr telefonu: 857152223
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście