Numer oferty: StPr/24/1323
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rynek 18, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kierowanie zespołem restauracji, przygotowywanie dań kuchni polskiej z menu wg określonej receptury, dbanie o zaopatrzenie kuchni
Umowa na okres próbny 1 miesiąca z możliwością przedłużenia
Praca w godzinach 10 - 21 wg grafiku.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie uzależnione od stopnia kwalifikacji kandydata
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Poziom wykształcenia jest nieistotny, pracodawca wymaga od kandydatów dobrej organizacji pracy, umiejętności kierowania pracą zespołu, oraz minimum 1 toku doświadczenia na stanowisku kucharza.
Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Olimpus" JOANNA CYGAN
NIP: 6491001531
REGON: 272256326
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Rynek 18, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 539 322 957
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - I kontakt telefoniczny 539 322 957 celem umówienia rozmowy kwalifikacyjnej