Numer oferty: StPr/24/5501
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowanie i serwowanie napojów gorących (tu w szczególności kawy, herbaty, gorącej czekolady) i zimnych zarówno przy barze, ladzie sprzedażowej jak i do stolików konsumpcyjnych;
obsługa narzędzi i urządzeń służących do przygotowania napojów;
doradztwo w zakresie doboru kawy oraz tworzenie wyjątkowych kompozycji i receptur kawowych;
propagowanie kultury picia kawy i herbaty w połączeniu ze sprzedażą w kompozycji z pozostałą ofertą lokalu gastronomicznego; przygotowania i wykonania prostych potraw i dań (takich jak: sandwiche, wrapy, tortille, kebaby, hotdogi) na bazie dostarczonych składników;
pomoc w przygotowaniu innych potraw i dań będących ofertą lokalu; obsługa narzędzi i urządzeń służących do przygotowania i wykonania dań i potraw;
podanie gościom przygotowanych potraw i dań zarówno przy barze, ladzie sprzedażowej jak i do stolików konsumpcyjnych; dbałość o powierzone narzędzia i urządzenia służące do przygotowania: napojów, potraw i dań ich czyszczenie zgodnie z procedurami HACCAP; przestrzeganie norm i zasad obowiązujących w lokalu realizacji w zakresach określonych HACCAP, PPoż oraz BHP; raportowanie stanów magazynowych towarów i produktów wykorzystywanych do przygotowania i wykonania napojów, potraw i dań;
składanie do wyznaczonych osób w lokalu zamówień dotyczących zapewnienia zatowarowania zgodnie z przyjętymi w tym zakresie procedurami realizacyjnymi; pobieranie i opisywanie próbek wykonanych dań i potraw do celów SANEPID; sprzedaż oferty lokalu - przyjmowanie zapłaty za serwowane, podawane lub sprzedawane napoje, potrawy i dania oraz produkty i towary (w tym obsługa terminali płatniczych);
wystawianie dowodów zakupu paragonów, faktur oraz okresowe raportowanie sprzedaży (obsługa kasy fiskalnej); wykonywanie innych poleceń wydawanych przez dedykowanego do nadzoru managera danego obszaru realizacji.
Umowa zlecenie, wymiar czasu pracy 180 h/mc.
Miejsce wykonywania pracy teren całej Polski.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 180.0
Data rozpoczęcia: 21.10.2024
Data zakończenia: 21.10.2027
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Zawód: pracownik pomocniczy gastronomii*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- staranność
- dyspozycyjność
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Piotr Gajda
Nr telefonu: 126868143
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Opinia do 21 dni