Numer oferty: StPr/24/4091
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: KRAKOWSKA 7, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Przygotowanie potraw - Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i standardami jakości, m.in. tradycyjny kotlet
schabowy, placki ziemniaczane, pierogi oraz naleśniki oferowane w bistro. - Dbanie o odpowiednie porcjowanie, wagę i prezentację serwowanych dań. - Właściwe wykorzystanie produktów spożywczych, minimalizacja strat oraz optymalizacja
kosztów.
2. Współpraca z szefem kuchni i zespołem - Wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni oraz przestrzeganie jego wytycznych. - Ścisła współpraca z szefem kuchni w zakresie organizacji pracy, planowania zadań i ustalania priorytetów.Informowanie szefa kuchni o ewentualnych problemach, brakach w zaopatrzeniu lub konieczności naprawy sprzętu. -Praca w zespole z innymi kucharzami i pomocnikami w celu sprawnej obsługi kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 31.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "DZIEŃ DOBRY!"
NIP: 5170426002
REGON: 52230476000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ELIZY ORZESZKOWEJ 7, 35-006 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Mateusz Sojka
Nr telefonu: 732944722
E-mail: bistrodziendobry@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail