Numer oferty: StPr/24/0964
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: przygotowanie stanowiska pracy, utrzymywanie czystości na stanowisku oraz porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie z magazynu surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych, ich obróbka wstępna oraz zabezpieczanie przed zepsuciem; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, ryb, wyrobów garmażeryjnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca ich konserwacja; przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; staż pracy - 6 m-cy; osoba sumienna; dyspozycyjna; samodzielna w wykonywaniu powierzonych zadań; posiadająca książeczkę zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu: 183536307
E-mail: praca@pup.gorlice.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie