Numer oferty: StPr/24/1538
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 14-100 Morliny 15, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - prowadzenie dokumentacji kadrowej - w tym akta osobowe pracowników
- zatrudnianie i zwalnianie pracowników
- ustalanie stażu pracy pracowników
- wyliczanie limitów urlopowych
- archiwizacja dokumentów - sporządzanie dokumentacji dla cudzoziemców
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali pracownicy działów kadr
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: TAK
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- obsługa programów użytkowych pakietu Microsoft Office
- bardzo dobra organizacja pracy
- praca w zespole (zdolności interpersonalne)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane wykształcenie średnie zawodowe lub wyższe.
Mile widziana znajomość języków obcych, mile widziane doświadczenie w pracy administracyjno-biurowej i/lub w zakładzie produkcyjnym,
Oferta skierowana jest do osób zwolnionych z przyczyn niedotyczących pracownika, rozpoczyna się ok. 6-miesięcznym stażem w projekcie "Pracuj dalej" org. przez ZDZ. Po zakończeniu projektu - zatrudnienie na czas zastępstwa (przybliżony czas zastępstwa do 06.2026).
Szczegóły projektu znaleźć można na stronie https://wmzdz.pl/projekty/ lub pod numerem telefonu do WMZDZ w Ostródzie 89 646 25 10
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Animex Foods Sp. z o. o. Oddział w Morlinach
NIP: 7412156726
REGON: 14680566700071
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 14-100 Morliny 15, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Beata Małecka
Nr telefonu: 784633491,784051184
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon