Numer oferty: StPr/24/13367
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej;
- przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.12.2024
Data zakończenia: 01.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 860 PLN
Opis wynagrodzenia: Premie i dodatki: 5% + staż pracy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Co najmniej 3-miesięczne doświadczenie zawodowe, badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Udział w rekrutacji tylko po wypełnieniu wymaganych dokumentów ze strony: ozgst.wp.mil.pl i przesłanie na adres: ozgst.personalna@ron.mil.pl
Praca w wymiarze 12h dziennie w godz. 5:30-17:30. Równowazny system czasu pracy.
[Zgłoszenia: e-mail: ozgst.personalna@ron.mil.pl, tel. 261 847 010]
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021
NIP: 5222998740
REGON: 146268471
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 261 847 010
E-mail: ozgst.personalna@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Udział w rekrutacji tylko po wypełnieniu wymaganych dokumentów ze strony: ozgst.wp.mil.pl i przesłanie na adres: ozgst.personalna@ron.mil.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Zgłoszenie wymaga przesłania dokumentów ze strony: ozgst.wp.mil.pl