Data ważności ogłoszenia: 30 grudnia 2024 (poniedziałek)

Kierownik działu w lokalu gastronomicznym - Rogowo, zachodniopomorskie

Data dodania: 2024-11-12
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/24/1097

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) wdrażanie i nadzór nad utrzymaniem standardów żywienia;
2) nadzór nad pracą i funkcjonowaniem całości pionu gastronomicznego w ośrodku,
3) opracowywanie bieżących jadłospisów według wewnętrznych standardów firmy,
4) zatowarowanie kuchni oraz prowadzenie gospodarki magazynowej;
5) nadzór nad środkami finansowymi w zakresie wydatkowania na dostawy i usługi w zakresie realizowanych zadań;
6) układanie jadłospisów, sporządzanie kalkulacji dla gości wczasowych, na imprezy okolicznościowe oraz cateringi;
7) obsługa programu LSI, wprowadzanie nowych receptur, faktur zakupu, sporządzanie ofert gastronomicznych, kontrolowanie systematyczności w rozliczeniach.
8) przygotowywanie dokumentów do przetargów oraz nadzór nad realizacją zamówień publicznych na dostawy żywności oraz na dostawy sprzętu kuchennego i zastawy stołowej, obrusów itp.;
9) ustalenie i planowanie potrzeb do planu rzeczowo-finansowego oraz kierowanie jego realizacją w zakresie dziale gastronomicznego;
10) nadzorowanie prowadzenia dokumentacji związanej z systemem HACCP oraz kontrolowanie jego przestrzegania przez personel z działu gastronomicznego. Przestrzeganie wymogów GMP, GHP;
11) nadzór i racjonalne planowanie pracy podległego Działu w Oddziale w tym: sporządzanie harmonogramów czasu pracy i ich wykonania oraz nadzór nad prawidłowym (zgodnie z obowiązującym Kodeksem Pracy) rozliczaniem czasu pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 do 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7010302456
REGON: 14299025400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: MONIKA KALINOWSKA-ŚWIATŁY
Nr telefonu: 885 851 243
E-mail: m.kalinowska-swiatly@rewita.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

opublikowano: 2024-11-13
ostatnia zmiana: 2024-12-25
Komentarze
Polityka Prywatności