Numer oferty: StPr/24/0638
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towaru, minimalizowanie strat.
Dbanie o estetykę potraw.
Utrzymanie porządku i higieny.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 31.10.2024
Data zakończenia: 30.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe
- średnie ogólnokształcące
- zasadnicze branżowe
- średnie zawodowe
Uprawnienia:
- dokładność
- sumienność
- kreatywność
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Olszewska
Nr telefonu: 632751444 w. 024
E-mail: magdalena.olszewska@pup-slupca.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
skierowanie do pracy