Data ważności ogłoszenia: 31 grudnia 2024 (wtorek)

Asystent technologa - Olszamy, mazowieckie

Data dodania: 2024-11-27
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białobrzegach
Pracodawca: FRESHFROST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe
Znajomość języków: rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący, angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/0459

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 05-610 Olszamy 55, powiat: białobrzeski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: praca z dokumentacją technologiczną, znajomość norm jakościowych, praca z dostawcami surowców
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 27.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe
Znajomość języków:
  • rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • prawo jazdy kategoria - B

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 2] : znajomość języka rosyjskiego mile widziana, ale nie wymagana
[Umiejętność 1] : praca z dokumentacją technologiczną, znajomość norm jakościowych, podstawowa wiedza z języka angielskiego A2-B1

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: FRESHFROST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5130277636
REGON: 521474453
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 05-610 Olszamy 55, powiat: białobrzeski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maria Kavaleva
Nr telefonu: 453 233 376
E-mail: mariaenstowna@iclud.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2024-12-10
ostatnia zmiana: 2024-12-26
Komentarze
Polityka Prywatności