Numer oferty: StPr/24/0921
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: samodzielny kucharz/ przygotowywanie farszu, przygotowanie maszyn do produkcji, obsługa maszyn do produkcji pierogów, naleśników
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 0.0
Data rozpoczęcia: 27.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: godz. pracy 7.00-15.00, 13.00-21.00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn spożywczych- min. 1 rok stażu pracy, bez nałogów, komunikatywna znaj. j. polskiego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Garmażer S. C. Ewa Powała, Piotr Powała
NIP: 6260001979
REGON: 271204764
Krótki opis działalności gospodarczej: Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu: 502-38-48-98, 605-335-822
E-mail: garmazer@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail