Numer oferty: StPr/24/1946
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Sobieskiego 277, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - prawidłowe prowadzenie, przechowywanie oraz nadzór nad dokumentacją związaną z prowadzeniem systemu wartościowego rozliczania produkacji kuchennej
- sporządzanie w ostatni roboczy dzień każdego miesiąca remanentu środków spożywczych znajdujących się na magazynach stołówek
- bieżące prowadzenie kalkulacji wyżywienia bezpłatnego i odpłatnego
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 880 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali technicy technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technolog żywienia
Inne wymagania: Doświadczenie: Wykształcenie średnie-3 lata, wyższe:1 rok
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 18 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
NIP: 5882404534
REGON: 222106502
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Sobieskiego 277, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 261 251 959
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - www.18wog.wp.mil.pl