Numer oferty: StPr/24/0953
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kowalewice 35, 76-150 Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • Nadzór nad produkcją i kontrola przebiegu procesów technologicznych - Przeprowadzanie kontroli surowcowych, materiałowych, wyrobu gotowego, stanu sanitarnego zakładu oraz jego otoczenia, higieny produkcji oraz pracowników
• Prowadzenie dokumentacji jakościowej zgodnie z procedurami
• Nadzór nad wdrożonymi standardami IFS, GLOBAL GAP, MSC, ASC oraz wymaganiami klientów
• Weryfikacja i zatwierdzanie etykiet wyrobów gotowych
• Pobieranie i wysyłanie prób do badań laboratoryjnych
• Kontrola i odbiór czystości pomieszczeń i linii produkcyjnych
• Nadzór nad procesami reklamacyjnym
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
- podstawowe zagadnienia higieny przy produkcji żywności
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Wymagania:
• Wykształcenie: minimum średnie. Mile widziane wyższe (technologia żywienia i żywności, biotechnologia, chemia) lub doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku w branży spożywczej.
• Bardzo dobra organizacja pracy oraz samodzielność w realizacji zadań
• Umiejętności analityczne, komunikacyjne, asertywność,
• dokładność i skrupulatność
• Mile widziana znajomość języka angielskiego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Atlantic
NIP: 8393169348
REGON: 221620361
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu: KATARZYNA CHMIELEWSKA
Nr telefonu: 609443850
E-mail: OFFICE@POLISHTROUT.COM
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail