Numer oferty: StPr/24/0881
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie, obieranie , czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- zachowanie czystości w miejscu pracy
- G/H) umiejętności gastronomiczne
- G/H) znajomość kuchni polskiej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Otwocka Spółdzielnia Handlowa
NIP: 5320100792
REGON: 002040937
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Szeremeta
Nr telefonu: 22 7793066
E-mail: osh2@vp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail