Data dodania: 2024-11-29
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Pracodawca: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO "SOLAR" P.GŁĘBOCKI, T.GIL SPÓLKA JAWNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/0643
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Polna 10, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Koordynowanie procesu produkcyjnego, organizacja pracy, nadzór nad zespołem, wdrażanie nowych produktów HCCP, przygotowanie dokumentacji z produkcji i przetwórstwa ryb
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie zależne od posiadanego doświadczenia zawodowego
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- obsługa komputera i pakietów oprogramowania biurowego MS Office( Word, Excel)
- Przestrzeganie zasad higieny i zasad systemu HACCP
- praca pod presją czasu
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO "SOLAR" P.GŁĘBOCKI, T.GIL SPÓLKA JAWNA
NIP: 6721571836
REGON: 33017220500000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo rybne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Polna 10, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 692 453 862
E-mail: solar@list.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon