Numer oferty: StPr/24/1118
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Bogumińska 57A, 44-351 Turza Śląska, powiat: wodzisławski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Profesjonalna obsługa klientów restauracji, przyjmowanie zamówień, serwowanie dań, dokonywanie rozliczeń gotówkowych i bezgotówkowych, dbanie o porządek. Praca w Karczmie pod Sandaczem.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: godziny pracy do ustalenia bezpośrednio z pracodawcą, możliwość pracy w niepełnym wymiarze etatu
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kelner*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych, komunikatywność, wysoka kultura osobista
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Z.P.H. Przetwórstwo Ryb Janusz Halfar
NIP: 6471709215
REGON: 273245514
Krótki opis działalności gospodarczej: sprzedaż ryb i przetworów rybnych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Bogumińska 57A, 44-351 Turza Śląska, powiat: wodzisławski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Janusz Halfar
Nr telefonu: 697017101
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 10.00-19.00