Numer oferty: StPr/24/1403
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Pomoc na kuchni w przygotowywaniu dań - obróbka surowców, krojenie, rozbieranie, obieranie, obróbka termiczna.
Dbanie o czystość w miejscu pracy, praca na zywaku.
Przyjmowanie i wydawanie towaru zgodnie z FIFO.
Praca na pełen etat, w dniach od niedzieli do czwartku w godz. 7.00-15.00 (kilka sobót w roku
Wystepują minimalnie niezbezpieczne czynniki takie jak: zmienna temperatura w pomieszczeniach (ciepło/zimno), mikroorganizmy (surowe mięso i rośliny), gorące powierzchnie, monotonia pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 03.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: Brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- dyspozycyjność, praca w zespole
- chęci do pracy
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Zasady HACCP
- doświadczenie zawodowe 1 rok (wymagany staż - lata: 1)
- znajomość zasad GMP/GHP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Barbara Kamińska
Nr telefonu: 586940938
E-mail: b.kaminska@kartuzy.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierownie na refundowane stanowisko