Numer oferty: StPr/24/1123
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Zapoznanie się z przepisami bezpieczeństwa i ochrony pracy oraz ochrony przeciwpożarowej; nauka obsługi maszyn i urządzeń ciastkarskich, czynny udział w procesie produkcji ciastek w tym formowanie ciastek na liniach produkcyjnych; Nauka wytwarzania, zdobienia i dekorowania ciastek, przygotowania kremów; Nauka obsługi oblewarki (maszyny do oblewania ciastek czekoladą); Uczenie się właściwej segregacji surowców w magazynie; Utrzymanie porządku na liniach produkcyjnych, dbanie o czystość stanowiska pracy.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 17.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Cukiernik* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia; komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; podzielność uwagi; staż pracy w zawodzie - min. 6 miesięcy.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: produkcja i hurt wyrobów cukierniczych
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: krgo@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV