Numer oferty: StPr/24/2319
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowanie kanapek, sałatek, deserów, napojów, sprzedaż tych produktów, prace porządkowe, szkolenie nowych pracowników, wspomaganie pracy managerów, kierowanie zmianą, pilnowanie restauracji. Praca wg. grafiku. Praca wg. grafiku, w godz 7-15,14-22, 20-5
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 80.0
Data rozpoczęcia: 13.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 292 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie bez znaczenia, wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Hubala 21, 45-266 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Budzyńska
Nr telefonu: 774422943
E-mail: m.budzynska@pup.opole.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV