Numer oferty: StPr/24/1707
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kolejowa 14, 58-310 Szczawno-Zdrój, powiat: wałbrzyski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy zgodnie z zasadami żywienia zbiorowego, nadzór na podległym personelem kuchni w zakresie przygotowywania posiłków.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2025
Data zakończenia: 31.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 PLN
Opis wynagrodzenia: Wysokość wynagrodzenia (brutto): 5 300 - 5 700 zł + 20% dodatek funkcyjny.
Praca w systemie równoważnym przy zachowaniu obowiązujących norm czasu pracy - pełny etat.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
- zasadnicze zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Min. 2-3 lata doświadczenia zawodowego w żywieniu zbiorowym.
Wymagane kursy, szkolenia gastronomiczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "Uzdrowisko Szczawno-Jedlina" S.A.
NIP: 8860000340
REGON: 000288308
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wojska Polskiego 6, 58-310 Szczawno-Zdrój, powiat: wałbrzyski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marta Białczak
Nr telefonu: 572 729 846
E-mail: mbialczak@szczawno-jedlina.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail