Data dodania: 2024-12-18
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologczna w Śremie
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: w zakresie żywności i żywienia, inne przydatbe w realizacji zadań
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/0603
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wiejska 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: realizacja zadań, nadzór w zakrsie zagadnień dot. higieny żywności i żywienia , kontrole w obiektach nadzorowanych, pobór prób do badań
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 17.02.2025
Data zakończenia: 30.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista żywienia człowieka
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: w zakresie żywności i żywienia, inne przydatbe w realizacji zadań
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- biegła obsługa komputera z obsługą internetu
- bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: zdolnosci interpersonalne, wiedza z zakresu grzyboznastwa
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologczna w Śremie
NIP: 7851472636
REGON: 000655238
Adres www: www.psse-srem.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wiejska 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Urszula Sitnicka
Nr telefonu: 61-28-35-491
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon