Numer oferty: StPr/25/0335
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 64-800 Oleśnica 1, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharza;
wydawanie dań z menu restauracji;
dbanie o porządek w kuchni;
przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 do 6 500 PLN
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Konieczne doświadczenie zawodowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Hotel Gościniec "Wyrwidąb" spółka cywilna Anna i Tadeusz Cichoccy
NIP: 6070009908
REGON: 572145451
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 64-800 Oleśnica 1, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Cichocka
Nr telefonu: 604 460 613
E-mail: info@wyrwidab.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail