Data ważności ogłoszenia: 31 grudnia 2025 (środa)

Kucharz - Rogóżno, podkarpackie

Data dodania: 2025-11-28
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Pracodawca: P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz Piekarnia Drzewna
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Numer oferty: StPr/25/1130

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 37-112 Rogóżno 465a, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca dla Kucharza z doświadczeniem.

Wykonywanie potraw kuchni polskiej
wydawanie posiłków
dbanie o czystość w miejscu pracy.
dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności.
Godziny pracy: 7-15 11-19 od poniedziałku do piątku plus jedna sobota i jedna niedziela w miesiącu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 29.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia: Po okresie próbnym możliwość negocjacji wynagrodzenia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku lub wykształcenie

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz Piekarnia Drzewna
NIP: 8151024184
REGON: 690269911
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 37-112 Rogóżno 465a, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Surmacz-Kałamarz
Nr telefonu: 696 085 088
E-mail: annas565@wp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: kontakt z Pracodawcą od poniedziałku do piątku od 8:00-16:00 w celu umówienia się na rozmowę.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-11-28
ostatnia aktualizacja: 2025-12-05
Komentarze
Polityka Prywatności