Numer oferty: StPr/25/0605
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Sprzedawca w branży mięsnej
Rodzaj pracy wykonywanej:
przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
Przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
zawieranie transakcji sprzedazy oraz przyjmownaie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP,ochrony ppoż., ochrony środowiska i sytemu HACCP.
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP, ochrony ppoż., ochrony środowiska i systemu HACCP.
Wykształcenie: bez znaczenia - osoba do przyuczenia na stanowisku.
Staż pracy w zawodzie: nie wymagany - osoba do przyuczenia na stanowisku.
Inne wymagania: posiadanie tzw. "książeczki sanepidowskiej" - orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych związanego z pracą z żywnością.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 11.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Sprzedawca w branży mięsnej
Rodzaj pracy wykonywanej:
przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
Przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
zawieranie transakcji sprzedazy oraz przyjmownaie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP,ochrony ppoż., ochrony środowiska i sytemu HACCP.
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP, ochrony ppoż., ochrony środowiska i systemu HACCP.
Wykształcenie: bez znaczenia - osoba do przyuczenia na stanowisku.
Staż pracy w zawodzie: nie wymagany - osoba do przyuczenia na stanowisku.
Inne wymagania: posiadanie tzw. "książeczki sanepidowskiej" - orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych związanego z pracą z żywnością.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: sprzedawca w branży mięsnej
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Sprzedawca w branży mięsnej
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Armii Krajowej 32, 49-300 Brzeg, powiat: brzeski, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Sidorowicz-Boratyńska
Nr telefonu: 774441390 w. 136
E-mail: asidorowicz@pup.brzeg.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: wniosek