Numer oferty: StPr/25/1019
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Białośliwie, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Ocena surówców, właściwe gospodarowanie, obliczanie wartości odżywczych, wstępna obróbka artykułów spożywczych, posługiwanie się wieloma narzędziami ostrymi oraz gastronomicznymi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, dekorowanie potraw, obliczanie wartości odźywczych z owoców i warzyw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 05.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie podstawowe oraz książeczka sanepidowska
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: al. Niepodległości 24, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Doradca ds zatrudnienia
Nr telefonu: 672867110
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie do pracy po odbytym stażu