Numer oferty: StPr/25/0530
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kolska 30, 62-700 Turek, powiat: turecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowanie ciasta, sosu i składników, a także obsługa specjalistycznego pieca i wypiek pizzy i różnych dań
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pizzer
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, kierunek: Gastronomia, Piekarz lub pokrewne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widzaine min. 6 miesięczne doświadczenie pracy w gastronomii, książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość jej wyrobienia
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI"
NIP: 6681613697
REGON: 311445023
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi, gastronomia
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kolska 30, 62-700 Turek, powiat: turecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Piotr Płucienniczak
Nr telefonu: 669275379
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon