Numer oferty: StPr/25/0967
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem i obróbką artykułów spożywczych (mycie, obieranie, krojenie warzyw, owoców, mięs, które są używane przez kucharza do sporządzania dań i posiłków); Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętów, mebli i pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza gastronomicznego, magazynu; Przestrzeganie wymogów sanitarnych i przepisów BHP obowiązujących w zakładzie pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Godziny pracy: 8:00-16:00, 13:00-21:00
Okres zatrudnienia: 21 miesięcy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe - niewymagane.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracja, hotel.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: sekretariat@gorlice.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV