Numer oferty: StPr/25/0724
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Plac Poniatowskiego 2, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - przyrządzanie potraw kuchni polskiej zgodnie z recepturą
- dbałość o estetykę przygotowania potraw
- przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy
- przygotowywanie śniadań i obiadów grupowych
- praca 2 zmianowa od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.00-13.00 / 12.00-21.00
- umowa na okres próbny 3 miesięcy z możliwością przedłużenia
- miejsce pracy: RestauracjaSpiżarnia Basztowa w Sandomierzu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.12.2025
Data zakończenia: 12.03.2026
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Zawody:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku
- predyspozycje i pasja do wykonywania zawodu kucharza
- zamiłowanie do gotowania i gastronomii
- dyspozycyjność
- umiejętność pracy w zespole oraz pod presją czasu
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej
NIP: 8640007587
REGON: 83001313500000
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi szkoleniowo-doradcze
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Plac Poniatowskiego 2, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Patrycja Gajda-Paluch
Nr telefonu: 600-430-726
E-mail: p.gajda@hotelbasztowy.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt z pracodawcą:
- tel: 600-430-726
- e-mail: p.gajda@hotelbasztowy.pl
- osobisty: ul. Poniatowskiego 2, 27-600 Sandomierz
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail